KOSTENCALCULATOR

Bereken hier eenvoudig de kosten voor het plaatsen van een binnenmuur of scheidingswand.

KOSTENCALCULATOR

Verzwaarde gipsblokken

betere geluidsisolatie

De verzwaarde gipsblokken hebben een goede geluidsisolatie.

Met een binnenwand van verzwaarde gipsblokken creëert Muur op Maat stevige scheidingswanden. Deze wanden zijn beter geluidswerend dan de standaard gipsblokken. Hierdoor is de verzwaarde gipswand ideaal als scheidingsmuur van bijvoorbeeld twee slaapkamers.

De verzwaarde gipsblokken zijn zeer geschikt voor gebouwen waarin veel mensen bij elkaar komen. Denk aan hotels, kantoren, scholen en ziekenhuizen.

Muur Op Maat levert muren van gipsblokken standaard behangklaar op.


OFFERTE AANVRAGEN

Voordelen verzwaarde gipsblokken

 • Ze zijn vochtregulerend en bieden een prettig woonklimaat
 • Ze vormen een stevige, massieve wand
 • Ze zijn brandwerend
 • Ze bieden een goede geluidsisolatie
 • Ze zijn te bepleisteren

Verzwaarde Gipsblokken

Type Verzwaard (rood)
Gipswand dikte 7 cm
Afmetingen 45 cm x 50 cm
Gewicht 19 kg
Akoestische isolatie waarde Rw 37 dB
 • Telefoon
  06 10 59 41 22

 • Hertog Janstraat 23
  5491 BS Sint-Oedenrode

Over Ons

Pim van de Sande. De man achter Muur op Maat.

“Van 2004 tot 2006 studeerde ik ICT, maar deze studierichting paste niet bij me. Tijdens mijn zoektocht naar wat ik wél wilde, ging ik werken bij mijn buurman die werkte als gipsblokkenbouwer.

Op deze manier kwam ik in aanraking met de bouwwereld. In 2007 nam ik een grote stap en startte mijn eigen onderneming Afbouwbedrijf Pim van de Sande.

Naast het plaatsen van binnenwanden voor voornamelijk aannemers kwam ik in toenemende mate in contact met het calculeren en een stukje begeleiding van grote projecten. Tijdens deze trajecten ontmoette ik steeds vaker particulieren die ook behoefte hadden aan een projectleider. Deze taak ben ik daarom met veel plezier gaan uitvoeren naast mijn andere werkzaamheden.”

In de loop der jaren ben ik me meer gaan specialiseren in alles wat met wanden te maken heeft. Dus ook wandafwerking en schilderwerk. Ik kan hiermee het totaalplaatje bieden. Ik ben daarom begonnen met Muur op Maat. Het bedrijf waar al die werkzaamheden samen komen. En kijk ook eens op mijn andere website www.muurafwerkingopmaat.nl voor meer informatie over mijn andere mogelijkheden.”

Ontwerp & realisatie: Shout4Sites | Tekst door Linda © Copyright 2017 - 2023 Afbouwbedrijf Pim van de Sande | Privacyverklaring