Bereken hier eenvoudig de kosten voor het plaatsen van een binnenmuur of scheidingswand.
KOSTENCALCULATORWij plaatsen massieve gipsen binnenmuren en scheidingswanden van hoge kwaliteit om een extra ruimte te creëren in bijvoorbeeld je huis of kantoor.
Een niet-dragende binnenmuur, ook wel scheidingsmuur genoemd, is een lichte muur die geen structureel gewicht draagt. Het dient voornamelijk om ruimtes te scheiden en biedt privacy zonder de structurele integriteit van het gebouw te beïnvloeden.
Wij werken razendsnel. Meestal zijn we al binnen één dag klaar.
Natuurlijk brengt elke verbouwing een beetje overlast met zich mee. Wij doen ons best om jullie dagelijks leven zo min mogelijk te verstoren.Wat ook goed is om te weten:bijna al onze producten zijn op waterbasis. Hierdoor is je huis na het plaatsen van de gipswand eenvoudig schoon te maken.
Dunpleister muurafwerking is een methode waarbij een dunne laag pleister wordt aangebracht op muren om ze glad en strak te maken. Ideaal voor het verbergen van onregelmatigheden en scheuren, klaar voor verdere behandeling zoals schilderen of dunner behangen.
Dat valt heel erg mee. Op onze website vind je een kostencalculator waarmee je een berekening kunt maken. Bovendien bieden wij verschillende mogelijkheden waardoor je de kosten kunt drukken. Wij gaan hierover graag met je in gesprek.
Gips heeft heel veel voordelen. Het is stevig, vochtregulerend, brandwerend, geluidsisolerend en als je wilt ook waterafstotend. Bovendien is jouw wand na behandeling van Muur op Maat behangklaar.
Wij zijn gehuisvest in het Brabantse Sint-Oedenrode, maar werken in heel Nederland.
Ja, in gipsblokken kunnen wij leidingen en dozen boren voor electriciteit en/of water leidingen. Deze zullen daarna afgesmeerd moeten worden.
Hoewel het mogelijk is om gipsblokken zelf te installeren, wordt het sterk aanbevolen om een ervaren professional in te schakelen om een optimale kwaliteit en veiligheid te waarborgen.
Het is mogelijk om zware voorwerpen aan gipsblokken muren te bevestigen, maar het is belangrijk om de juiste bevestigings materialen te gebruiken.
Met gipsblokken bouwt u stevige scheidingswanden in woningen. De blokken passen met tand en groef in elkaar, en in combinatie met de Isocolle blokkenlijm creëert u wanden die voldoen aan BRL1003. De gipsblokken zijn KOMO-geattesteerd. Het standaard gipsblok van 7 cm dikte, type GN70, is geschikt voor wanden in niet-verblijfsruimtes of in verblijfsruimtes die in open verbinding staan met andere ruimtes en niet hoeven te voldoen aan de geluidseis uit het Bouwbesluit (DnT,A,k ≥ 32 dB). Voor wanden waar geluidsisolatie wel vereist is, raden we het gipsblok van 10 cm dikte, type GN100, aan of de verzwaarde GZ70. Beide normale types zijn herkenbaar aan de lichtgele kleur de GZ70 verwaard is te herkennen aan zijn rode/roze kleur.
Ons gipsblok, met een dikte van 7 cm en een zwaarder gewicht, biedt dezelfde geluidswering als een standaard blok van 10 cm dikte (type GN100). Specifiek is ons verzwaarde 7 cm blok van type GZ70 geschikt voor wanden die moeten voldoen aan geluidsnorm DnT,A,k ≥ 32 dB. Deze blokken zijn geschikt voor verblijfsruimten, zolang ze niet in open verbinding staan met andere ruimtes. Ze bieden een effectieve geluidswering en zijn ideaal voor situaties waarin extra stootvastheid gewenst is.
Hydro wanden van gipsblokken bieden flexibiliteit tijdens het bouwproces en zijn vriendelijk voor de verwerker. De gipsblokken zijn KOMO-geattesteerd. Het standaard gipsblok van 7 cm dikte, type GH70, is ideaal voor wanden in vochtige ruimtes, vooral geschikt voor badkamers, waar geluidseisen niet van toepassing zijn. Voor wanden waar geluidsisolatie wel vereist is, adviseren we het gipsblok van 10 cm dikte, type GH100. Beide types zijn herkenbaar aan de groene kleur.
Ja, gipsblokken zijn milieuvriendelijk omdat ze duurzaam zijn en weinig energie vereisen bij de productie. Ze kunnen ook gerecycled worden.
Pim van de Sande. De man achter Muur op Maat.
“Van 2004 tot 2006 studeerde ik ICT, maar deze studierichting paste niet bij me. Tijdens mijn zoektocht naar wat ik wél wilde, ging ik werken bij mijn buurman die werkte als gipsblokkenbouwer.
Op deze manier kwam ik in aanraking met de bouwwereld. In 2007 nam ik een grote stap en startte mijn eigen onderneming Afbouwbedrijf Pim van de Sande.
Naast het plaatsen van binnenwanden voor voornamelijk aannemers kwam ik in toenemende mate in contact met het calculeren en een stukje begeleiding van grote projecten. Tijdens deze trajecten ontmoette ik steeds vaker particulieren die ook behoefte hadden aan een projectleider. Deze taak ben ik daarom met veel plezier gaan uitvoeren naast mijn andere werkzaamheden.”
In de loop der jaren ben ik me meer gaan specialiseren in alles wat met wanden te maken heeft. Dus ook wandafwerking en schilderwerk. Ik kan hiermee het totaalplaatje bieden. Ik ben daarom begonnen met Muur op Maat. Het bedrijf waar al die werkzaamheden samen komen. En kijk ook eens op mijn andere website www.nieuwbouwmuurafwerkingopmaat.nl voor meer informatie over mijn andere mogelijkheden.”