KOSTENCALCULATOR

Bereken eenvoudig de kosten voor het plaatsen van een binnenmuur of scheidingswand.

KOSTENCALCULATOR

Wand laten plaatsen

Binnenmuren voor woningen en bedrijfsruimtes 

Wil je een stevige tussenwand met deur laten plaatsen? Is er gezinsuitbreiding op komst en heb je een extra slaapkamer nodig? Of ga je de badkamer verbouwen en ben je op zoek naar een muur die geen vocht vasthoudt?


Met een gipswand creëren we snel en geheel naar wens de extra ruimte die je nodig hebt. Onze gipswanden zijn geluidswerend, brandwerend en vochtregulerend. Ideaal voor niet-dragende scheidingswanden.

 

Professioneel afgewerkte wanden

Naast het plaatsen van wanden, verzorgt Muur Op Maat ook professionele wandafwerking. Zo hoef je geen extra partij in te schakelen. Al onze gipswanden zijn standaard behangklaar afgewerkt. Daarnaast bieden we ook de optie om de gipswanden ruw, sausklaar of zelfs met volledig stucwerk af te werken, geheel naar jouw afwerkingswensen en budgetmogelijkheden.


Naar wens bewerken we ook je bestaande muren, voor een strak resultaat.

 

Kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid

Waarom voor Muur Op Maat kiezen? Je bent 40% goedkoper uit ten opzichte van traditioneel stucwerk, wanneer je de nieuw geplaatste wanden door de stukadoor van Muur Op Maat laat afwerken.

Je ontvangt daarbij ook nog eens 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden. En je bent binnen 1 week uit de verbouwing, klaar om de nieuwe ruimte te gebruiken.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan


OFFERTE AANVRAGEN

  • Telefoon
    06 10 59 41 22
    06 20 41 31 83

  • Hertog Janstraat 23
    5491 BS Sint-Oedenrode

Over Ons

Muur Op Maat is gespecialiseerd in het plaatsen van gipsblokken voor particulieren en bedrijven in zowel bestaande- als nieuwbouw. Daarnaast zorgt Muur Op Maat voor professionele wandafwerking van behangklaar tot volledig strak stucwerk.

Muur op maat
Ontwerp & realisatie: Shout4Sites | Tekst: Z Y X tekst © Copyright 2017 - 2021 Afbouwbedrijf Pim van de Sande | Privacyverklaring