KOSTENCALCULATOR

Bereken hier eenvoudig de kosten voor het plaatsen van een binnenmuur of scheidingswand.

KOSTENCALCULATOR

Hydro gipsblokken

water afwerend gipsblok voor vochtige ruimtes

De hydro gipsblokken zijn water afwerend en daarmee zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Met een binnenwand van hydro gipsblokken maakt Muur op Maat wanden in onder meer badkamers en keukens. Deze gipsblokken zijn sterk vochtregulerend en waterafstotend. Hierdoor trekt weinig water in de muur en komt het vocht gemakkelijk weer vrij.

Zo blijft de muur vrij van schimmels en, heel fijn, blijven de tegels stevig op de muur zitten. Hydro gipsblokken hebben weinig onderhoud en reparaties nodig. Muur Op Maat levert gipsblokken muren standaard behangklaar op.


OFFERTE AANVRAGEN

Voordelen hydro gipsblokken

 • Ze zijn vochtregulerend en bieden een prettig woonklimaat
 • Ze zijn waterafstotend en vochtregulerend
 • Ze vormen een stevige, massieve wand
 • Ze zijn brandwerend
 • Ze hebben een geluidsisolerende werking
 • Ze zijn te bepleisteren

Hydro Gipsblokken

Type Hydro (groen)
Gipswand dikte 7 cm of 10 cm (5 cm mogelijk)
Afmetingen 64/50 cm x 50/45 cm
Gewicht +/- 22 kg en 32 kg
Akoestische isolatie waarde Rw 34 dB en 37 dB
 • Telefoon
  06 10 59 41 22

 • Hertog Janstraat 23
  5491 BS Sint-Oedenrode

Over Ons

Pim van de Sande. De man achter Muur op Maat.

“Van 2004 tot 2006 studeerde ik ICT, maar deze studierichting paste niet bij me. Tijdens mijn zoektocht naar wat ik wél wilde, ging ik werken bij mijn buurman die werkte als gipsblokkenbouwer.

Op deze manier kwam ik in aanraking met de bouwwereld. In 2007 nam ik een grote stap en startte mijn eigen onderneming Afbouwbedrijf Pim van de Sande.

Naast het plaatsen van binnenwanden voor voornamelijk aannemers kwam ik in toenemende mate in contact met het calculeren en een stukje begeleiding van grote projecten. Tijdens deze trajecten ontmoette ik steeds vaker particulieren die ook behoefte hadden aan een projectleider. Deze taak ben ik daarom met veel plezier gaan uitvoeren naast mijn andere werkzaamheden.”

In de loop der jaren ben ik me meer gaan specialiseren in alles wat met wanden te maken heeft. Dus ook wandafwerking en schilderwerk. Ik kan hiermee het totaalplaatje bieden. Ik ben daarom begonnen met Muur op Maat. Het bedrijf waar al die werkzaamheden samen komen. En kijk ook eens op mijn andere website www.muurafwerkingopmaat.nl voor meer informatie over mijn andere mogelijkheden.”

Ontwerp & realisatie: Shout4Sites | Tekst door Linda © Copyright 2017 - 2023 Afbouwbedrijf Pim van de Sande | Privacyverklaring