KOSTENCALCULATOR

Bereken hier eenvoudig de kosten voor het plaatsen van een binnenmuur of scheidingswand.

KOSTENCALCULATOR

Wand- en muurafwerking

Behangklaar, sausklaar of glad stucwerk

Met gipswanden van Muur Op Maat heb je professioneel afgewerkte wanden. Helemaal naar jouw wensen én budget. Voor nieuwbouw en bestaande bouw.

Al onze binnenwanden worden door ons standaard behangklaar afgewerkt. Wil je een spiegelglad resultaat? Dat kan! Onze ervaren stukadoor werkt de wanden sausklaar of met strak stucwerk voor je af. Omdat wij met strakke gipsblokken werken, is elke gewenste wandafwerking mogelijk. En op al onze eigen wanden ben je gemiddeld 30 procent goedkoper uit dan wanneer je kiest voor traditioneel stucwerk. Dat scheelt! Klik op www.muurafwerkingopmaat.nl voor meer informatie.

 

Maatwerk en advies

We helpen je graag met het vinden van de juiste afwerking van zowel jouw nieuwe als bestaande muren. Neem vrijblijvend contact op voor onze mogelijkheden of vraag een offerte aan. Met onze wandafwerking ben je op alle nieuwbouw muren 40 procent goedkoper uit dan wanneer je kiest voor traditioneel stucwerk. Het resultaat? Een strakke, glad afwerkte muur, helemaal aan te passen naar jouw persoonlijke smaak. Muur op Maat kan jouw wanden ook sausklaar maken. Wat jij wilt! Klik op www.muurafwerkingopmaat.nl voor meer informatie.

Op al onze werkzaamheden ontvang je vijf jaar garantie. Wij garanderen namelijk kwaliteit.


OFFERTE AANVRAGEN

  • Telefoon
    06 10 59 41 22

  • Hertog Janstraat 23
    5491 BS Sint-Oedenrode

Over Ons

Pim van de Sande. De man achter Muur op Maat.

“Van 2004 tot 2006 studeerde ik ICT, maar deze studierichting paste niet bij me. Tijdens mijn zoektocht naar wat ik wél wilde, ging ik werken bij mijn buurman die werkte als gipsblokkenbouwer.

Op deze manier kwam ik in aanraking met de bouwwereld. In 2007 nam ik een grote stap en startte mijn eigen onderneming Afbouwbedrijf Pim van de Sande.

Naast het plaatsen van binnenwanden voor voornamelijk aannemers kwam ik in toenemende mate in contact met het calculeren en een stukje begeleiding van grote projecten. Tijdens deze trajecten ontmoette ik steeds vaker particulieren die ook behoefte hadden aan een projectleider. Deze taak ben ik daarom met veel plezier gaan uitvoeren naast mijn andere werkzaamheden.”

In de loop der jaren ben ik me meer gaan specialiseren in alles wat met wanden te maken heeft. Dus ook wandafwerking en schilderwerk. Ik kan hiermee het totaalplaatje bieden. Ik ben daarom begonnen met Muur op Maat. Het bedrijf waar al die werkzaamheden samen komen. En kijk ook eens op mijn andere website www.nieuwbouwmuurafwerkingopmaat.nl voor meer informatie over mijn andere mogelijkheden.”

Ontwerp & realisatie: Shout4Sites | Tekst door Linda © Copyright 2017 - 2024 Afbouwbedrijf Pim van de Sande | Privacyverklaring