KOSTENCALCULATOR

Bereken eenvoudig de kosten voor het plaatsen van een binnenmuur of scheidingswand.

KOSTENCALCULATOR

Wand- en muurafwerking

Behangklaar, sausklaar of glad stucwerk

Met gipswanden van Muur Op Maat heb je professioneel afgewerkte wanden naar jouw wensen en budget. Voor nieuwbouw en bestaande bouw.


Al onze binnenwanden worden standaard behangklaar afgewerkt. Wil je een spiegelglad resultaat? Dan werkt onze ervaren stucadoor de wanden sausklaar of met strak stucwerk af.


Omdat wij met strakke gipsblokken werken, is ieder gewenste wandafwerking te realiseren. En op al onze eigen wanden ben je gemiddeld 30% goedkoper uit ten opzichte van traditioneel stucwerk.

 

Maatwerk en advies

We helpen je graag met het vinden van de juiste keuze voor de afwerking van zowel jouw nieuwe als bestaande muren. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.


OFFERTE AANVRAGEN

  • Telefoon
    06 10 59 41 22
    06 20 41 31 83

  • Hertog Janstraat 23
    5491 BS Sint-Oedenrode

Over Ons

Muur Op Maat is gespecialiseerd in het plaatsen van gipsblokken voor particulieren en bedrijven in zowel bestaande- als nieuwbouw. Daarnaast zorgt Muur Op Maat voor professionele wandafwerking van behangklaar tot volledig strak stucwerk.

Muur op maat
Ontwerp & realisatie: Shout4Sites | Tekst: Z Y X tekst © Copyright 2017 - 2021 Afbouwbedrijf Pim van de Sande | Privacyverklaring