KOSTENCALCULATOR

Bereken eenvoudig de kosten voor het plaatsen van een binnenmuur of scheidingswand.

KOSTENCALCULATOR

Nieuwbouw binnenmuur

Tussenwand plaatsen

Heb je een nieuwbouw woning gekocht en wil je een extra wand laten plaatsen? Met gipswanden van Muur Op Maat deel je snel je huis in naar je wensen.


Onze gipswanden zijn geluidswerend, brandwerend en vochtregulerend. Bovendien zijn ze strak afgewerkt, ideaal voor je nieuwe moderne woning.

 

Zolderindeling nu of later? Budgetoplossingen

Misschien is na het kopen van je nieuwbouw woning je budget niet meer zo groot. En twijfel je over het plaatsen van een extra muur. Ga je nu iets aan je zolder doen… of toch later?


Helaas is het plaatsen van een muur op zolder door een aannemer vaak erg duur. Maar wij geloven dat dat anders kan. Bovendien geeft verbouwen veel troep en stof. Daarom helpt Muur Op Maat nieuwbouw eigenaars met budgetoplossingen en maatwerk.

Zo is het mogelijk om net na de bouw een wand met ruwe afwerking te laten zetten. Zo zit je maar 1 keer in de verbouwing en heb je een nieuwe ruimte naar je wensen voor een klein budget.

 

Vraag vandaag nog een prijsopgave aan bij Muur Op Maat.

Wanneer je ook de bouwtekening meestuurt en daarop de plaats van de nieuwe wanden aangeeft, kunnen we een passende offerte maken. Zo zie je precies hoeveel je bespaart met een gipsmuur van Muur Op Maat.

 

Afwerking wanden nieuwbouw

Nieuwbouw muren worden over het algemeen behangklaar opgeleverd. Ze zijn niet glad, er zitten krassen en gaatjes in. Daarom moeten ze professioneel afgewerkt worden.


Met onze wandafwerking ben je op alle nieuwbouw muren 40% goedkoper uit ten opzichte van traditioneel stucwerk. Het resultaat is een strakke, gladde muurafwerking, geheel aan te passen naar je persoonlijke smaak. Daarnaast kun je ook kiezen voor het sausklaar maken van de muren.

Op al onze werkzaamheden ontvang je 5 jaar garantie.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

 


OFFERTE AANVRAGEN

  • Telefoon
    06 10 59 41 22
    06 20 41 31 83

  • Hertog Janstraat 23
    5491 BS Sint-Oedenrode

Over Ons

Muur Op Maat is gespecialiseerd in het plaatsen van gipsblokken voor particulieren en bedrijven in zowel bestaande- als nieuwbouw. Daarnaast zorgt Muur Op Maat voor professionele wandafwerking van behangklaar tot volledig strak stucwerk.

Muur op maat
Ontwerp & realisatie: Shout4Sites | Tekst: Z Y X tekst © Copyright 2017 - 2021 Afbouwbedrijf Pim van de Sande | Privacyverklaring