KOSTENCALCULATOR

Bereken hier eenvoudig de kosten voor het plaatsen van een binnenmuur of scheidingswand.

KOSTENCALCULATOR

Nieuwbouw binnenmuur

Tussenwand plaatsen

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht en wil je een extra wand laten plaatsen? Met de gipswanden van Muur Op Maat deel je je huis in volgens al jouw wensen.

Onze gipswanden zijn geluidswerend, brandwerend en vochtregulerend. Bovendien zijn ze strak afgewerkt en daarmee ideaal voor jouw nieuwe woning. 

Zolderindeling nu of later? Budgetoplossingen

Misschien is je budget na het kopen van je nieuwbouwwoning flink geslonken. En twijfel je over het plaatsen van die extra muur op zolder. Want naast de kosten die je maakt, geeft het ook enorm veel troep. Muur op Maat kent dit dilemma en denkt graag mee met budgetoplossingen en maatwerk. Zo is het mogelijk meteen na de bouw een wand met ruwe afwerking te laten zetten. Zo heb je voor een klein budget een nieuwe ruimte en zit je slechts één keer in een verbouwing. Neem contact met ons op als je wilt bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. 

Vraag vandaag nog een prijsopgave aan bij Muur Op Maat.

Wanneer je de bouwtekening meestuurt en daarop de plaats van de nieuwe wanden aangeeft, kunnen we snel een passende offerte maken. Zo zie je precies hoeveel je bespaart met een gipsmuur van Muur Op Maat.

Afwerking wanden nieuwbouw

Nieuwbouwmuren worden meestal behangklaar opgeleverd. Dit betekent dat ze niet glad zijn en er zitten krassen en gaatjes inzitten. Professionele afwerking is daarom belangrijk. Muur op Maat kan deze klus op zich nemen.

En wat mooi is: met onze wandafwerking ben je op alle nieuwbouwmuren 40 procent goedkoper uit dan wanneer je kiest voor traditioneel stucwerk. Het resultaat? Een strakke, gladde muur, helemaal aan te passen naar jouw persoonlijke smaak. Wij kunnen je muren ook sausklaar maken als je dat wilt. Daarnaast ontvang je vijf jaar garantie op al onze werkzaamheden. Dat durven wij aan, want Muur op Maat levert werk van topkwaliteit. Altijd. Klik op www.muurafwerkingopmaat.nl voor meer informatie over onze afwerkmogelijkheden.


OFFERTE AANVRAGEN

  • Telefoon
    06 10 59 41 22

  • Hertog Janstraat 23
    5491 BS Sint-Oedenrode

Over Ons

Pim van de Sande. De man achter Muur op Maat.

“Van 2004 tot 2006 studeerde ik ICT, maar deze studierichting paste niet bij me. Tijdens mijn zoektocht naar wat ik wél wilde, ging ik werken bij mijn buurman die werkte als gipsblokkenbouwer.

Op deze manier kwam ik in aanraking met de bouwwereld. In 2007 nam ik een grote stap en startte mijn eigen onderneming Afbouwbedrijf Pim van de Sande.

Naast het plaatsen van binnenwanden voor voornamelijk aannemers kwam ik in toenemende mate in contact met het calculeren en een stukje begeleiding van grote projecten. Tijdens deze trajecten ontmoette ik steeds vaker particulieren die ook behoefte hadden aan een projectleider. Deze taak ben ik daarom met veel plezier gaan uitvoeren naast mijn andere werkzaamheden.”

In de loop der jaren ben ik me meer gaan specialiseren in alles wat met wanden te maken heeft. Dus ook wandafwerking en schilderwerk. Ik kan hiermee het totaalplaatje bieden. Ik ben daarom begonnen met Muur op Maat. Het bedrijf waar al die werkzaamheden samen komen. En kijk ook eens op mijn andere website www.nieuwbouwmuurafwerkingopmaat.nl voor meer informatie over mijn andere mogelijkheden.”

Ontwerp & realisatie: Shout4Sites | Tekst door Linda © Copyright 2017 - 2024 Afbouwbedrijf Pim van de Sande | Privacyverklaring